"Dit was het allerleukste feestje van mijn hele leven" Quote van Joris (7) na afloop van zijn verjaarsfeestje.

Wij geven de voorkeur aan betalen per PIN.

De Bonte Bouwplaats is ook op Facebook, Twitter en Youtube te vinden.

LET OP: na een bezoekje aan De Bonte Bouwplaats willen de kinderen niet meer naar huis.

Waar zitten we

De Bonte Bouwplaats is momenteel op twee plekken in Delft gevestigd.

De lokatie waar het allemaal is gestart, op de 1e verdieping van het huis van Ellen, is te vinden op Hugo de Grootstraat 99 in Delft. Van buiten valt niet te zien dat er zo’n 50 m2 Bouwplaats is, en nog veel meer bergruimte met LEGO. Hier kan je onder andere komen voor Vrijbouwen, LEGO Club, Bouw en Speelfeestjes en Master Builder feestjes en workshops.

Sinds september 2018 hebben we als antikraak bewoners op de Westvest 9 (het voormalige VAK gebouw) een lokaal aan de grote hal op de begane grond ingericht als RobotLab. Robot activiteiten en feestjes, maar ook de Minecraft workshops en feestjes houden we hier. We hopen dat we nog een lange tijd hier kunnen zitten, maar kunnen niet te ver vooruit plannen.

Kom je met de auto?

In de Hugo de Grootstraat kan je tot 12 uur ’s ochtends en op zondag/feestdagen gratis parkeren. Buiten die tijden is het kenteken parkeren die je met Pin kunt betalen. Voor de deur van de Westvest zijn enkele parkeerplekken, maar er wordt vaak bekeurd dus let goed op of je in een parkeervak staat! Voor de lokatie Westvest raden we daarom de Phoenixgarage aan.

 

 

 

 

 

 

Kom je met het OV?

Delft Centraal Station en HTM Tramlijn 1 en 19 liggen schuin tegenover de lokatie Westvest, en op 10 minuten loopafstand van de Hugo de Grootstraat.
En bus 81, halte Hugo de Grootstraat stopt daar om de hoek.

Alle informatie over de lokatie in België vind je hier.