"Dit was het allerleukste feestje van mijn hele leven" Quote van Joris (7) na afloop van zijn verjaarsfeestje.

Wij geven de voorkeur aan betalen per PIN.

De Bonte Bouwplaats is ook op Facebook, Twitter en Youtube te vinden.

LET OP: na een bezoekje aan De Bonte Bouwplaats willen de kinderen niet meer naar huis.

Voorlopig dus niet verhuizen

Op Facebook heeft dit berichtje al even eerder gestaan:

“Het was even wat stiller. Geen filmpjes van de nieuwe ruimte. Ik moest ook even op vakantie. Maar vooral moest ik een moeilijke beslissing nemen. Het besluit dat we de bouwplaats niet gaan verhuizen.

Toen het duidelijk werd dat de einddatum van ons verblijf zeer waarschijnlijk […]

Verhuizen!

We hebben geweldig nieuws. Na 6 jaar bivakkeren in mijn (toch al niet zo kleine) woonkamer vliegen we binnenkort uit. En dan gelijk goed, naar een ruimte die 5 keer zo groot is. De komende 1,5 jaar zijn we namelijk te vinden aan de Papenstraat 5 in Delft.

Hier kunnen we veel leuke, nieuwe activiteiten […]

12 LEGO opberg en sorteer tips

Met een grote verzameling LEGO is het opbergen en terugvinden van blokjes een vak apart. Inmiddels wonen er meer dan 250.000 LEGO blokjes bij de Bonte Bouwplaats dus dan is vindbaar opbergen van groot belang. Ik krijg regelmatig vragen van ouders hoe ik mijn collectie bewaar en heb het maar eens in een blog gezet. […]

Geweldige mozaïeken gearriveerd

De LEGO mozaïeken hangen

We zijn heel blij hier bij De Bonte Bouwplaats. Tim Hummel, een LEGO kunstenaar die werkt bij Amazings.eu het bedrijf van LEGO Certified Professional Dirk Denoyelle heeft voor ons twee geweldige levensechte mozaïeken gemaakt. Daarop staan Jet Huwae en Ellen Pennings de twee oprichters van De Bonte Bouwplaats afgebeeld.

We […]

10 tips voor het kopen van LEGO

“Waar kopen jullie je LEGO?” is een veel gehoorde vraag hier bij De Bonte Bouwplaats. Helaas krijgen we geen gratis LEGO blokjes, dus zijn we ook aangewezen op het reguliere aanbod. Koop je net als ons regelmatig dozen LEGO dan weet je vast ook dat de prijzen aardig uiteen kunnen lopen. Om toch zoveel mogelijk […]