"Dit was het allerleukste feestje van mijn hele leven" Quote van Joris (7) na afloop van zijn verjaarsfeestje.

Wij geven de voorkeur aan betalen per PIN.

De Bonte Bouwplaats is ook op Facebook, Twitter en Youtube te vinden.

LET OP: na een bezoekje aan De Bonte Bouwplaats willen de kinderen niet meer naar huis.

Kerstvakantie

Deze kerstvakantie is qua activiteiten misschien een beetje minder gevarieerd dan anders. En we doen voor het eerst geen activiteiten op de Hugo de Grootstraat maar op onze lokatie Westvest 9 in Delft. Maar dat heeft een goeie reden: we gaan verhuizen! En vóór die tijd maken we er eerst een gave nieuwe ruimte van. Ook onze speciale Nieuwjaars Bouwdag feestje ter gelegenheid van de 7e verjaardag van de Bouwplaats schuiven we even door tot de nieuwe plek helemaal klaar is.

Wil je inschrijven voor een van onderstaande activiteiten: we werken alleen via het inschrijfformulier en op volgorde van binnenkomst. Heb je binnen 3 dagen nog geen bericht? Kijk dan eerst even in je spamfolder.

10236-ewok-village

zondag 23 december
10:00 tot 12:00 uur: Ouder en Kind Workshop WeDo Gezellig samen met je kind(eren) een robotje bouwen én programmeren. Voor (groot)ouders met kinderen vanaf 6 jaar.
14:00 tot 16:30 uur: Ouder en Kind Boost Workshop Wil je samen met je kind een Boost robot bouwen en programmeren? Doe dan samen met je kind(eren) mee! Voor (groot)ouders met kinderen vanaf 7 jaar.

donderdag 27 december
9:00 tot 17:00 uur: Lange Bouw en Speeldag. Na het uitbuiken lekker vakantie vieren met LEGO. Een halve of hele dag voor kids vanaf 5 jaar. Er is alleen nog een plekje op de middag vrij!

vrijdag 28 december
10:00 tot 12:00 uur: Vrijbouwen. Kom lekker vrijbouwen met een ruime keuze uit onze setjes. Nog 3 plekjes.
14:00 tot 17:00 uur: Minecraft Workshop Bouw je eigen wereld na met onmogelijk veel LEGO Minecraft blokjes. Nog 3 plekjes!

woensdag 2 januari
9:00 tot 17:00 uur: Lange Bouw en Speeldag. De leukste vakantiedag van het hele jaar. Een halve of hele dag voor kids vanaf 5 jaar. Nog maar een paar plekjes!

donderdag 3 januari
9:00 tot 17:00 uur: Lange Bouw en Speeldag. Vakantie vieren met LEGO. Een halve of hele dag voor kids vanaf 5 jaar. Helaas we zitten vol!

vrijdag 4 januari
9:00 tot 17:00 uur: Lange Bouw en Speeldag. Nog één dagje om het af te leren. Een halve of hele dag voor kids vanaf 5 jaar. Alleen in de middag nog één plekje!

zondag 6 januari
14:00 tot 17:00 uur: Ouder en Kind Mindstorms Workshop Leer samen met je kind de beginselen van het Robot programmeren. Voor ouders met kinderen vanaf 8 jaar. Er is nog plek voor 4 teams.

Wil je inschrijven voor een van deze activiteiten: dit kan alleen via het inschrijfformulier en op volgorde van binnenkomst. Heb je binnen 3 dagen nog geen bericht? Kijk dan eerst even in je spamfolder.

kersttrein