"Dit was het allerleukste feestje van mijn hele leven" Quote van Joris (7) na afloop van zijn verjaarsfeestje.

Wij geven de voorkeur aan betalen per PIN.

De Bonte Bouwplaats is ook op Facebook, Twitter en Youtube te vinden.

LET OP: na een bezoekje aan De Bonte Bouwplaats willen de kinderen niet meer naar huis.

Kerstvakantie

De eerste week van de kerstvakantie doen we even wat anders maar in de 2e week van de kerstvakantie hebben we weer de leukste activiteiten gepland. En net als andere jaren hebben we op de laatste zondag de speciale Nieuwjaars Bouwdag. Op die dag krijgen 12 kinderen of volwassenen de kans om mee te bouwen aan een van de speciale bouwsets. Vorig jaar hebben we de Ewok Village en de Excavator gebouwd. Dit jaar worden het de Super Star Distroyer en de Ninjago City. Beiden hele mooie grote bouwsets. Houdt Facebook in de gaten voor de bouwwedstrijd om die kans te winnen.

10236-ewok-village

woensdag 3 januari
9:00 tot 17:00 uur: Lange Bouw en Speeldag. De leukste vakantiedag van het hele jaar. Een halve of hele dag voor kids vanaf 5 jaar. Helaas we zitten vol.

donderdag 4 januari
9:00 tot 17:00 uur: Lange Bouw en Speeldag. Vakantie vieren met LEGO. Een halve of hele dag voor kids vanaf 5 jaar. Nog 2 plekken voor de ochtend. Inschrijven

vrijdag 5 januari
10:00 tot 12:00 uur: Vrijbouwen. Kom lekker vrijbouwen met keuze uit meer dan 300 setjes. Inschrijven
14:00 tot 17:00 uur: Minecraft Workshop Bouw je eigen wereld na met LEGO Minecraft blokjes. Helaas! We zijn al vol.

zaterdag 6 januari
10:00 tot 12:00 uur: Ouder en Kind Workshop WeDo Gezellig samen met je kind(eren) een robotje bouwen én programmeren. Voor ouders met kinderen vanaf 5 jaar. Inschrijven
14:00 tot 17:00 uur: Ouder en Kind Workshop Mindstorms Ev3 Wil je als ouder ook weten wat de Mindstorms robot is? Doe dan samen met je kind(eren) mee! Voor ouders met kinderen vanaf 8 jaar. Deze workshop is helaas al vol.

zondag 7 januari
De speciale Nieuwjaars Bouwdag. Houd de wedstrijd op Facebook in de gaten om mee te bouwen aan een super-set.

kersttrein