"Dit was het allerleukste feestje van mijn hele leven" Quote van Joris (7) na afloop van zijn verjaarsfeestje.

Wij geven de voorkeur aan betalen per PIN.

De Bonte Bouwplaats is ook op Facebook, Twitter en Youtube te vinden.

LET OP: na een bezoekje aan De Bonte Bouwplaats willen de kinderen niet meer naar huis.

Blijf lekker bezig tijdens de crisis – huur een set

Wij verhuren verschillende sets om deze Corona Crisistijd thuis beter door te komen. Modulaire sets, technics, grote mooie bouwsets of kleinere Friends, City of Creator. Heel veel is mogelijk. Kijk op deze pagina voor de lijst van vandaag. We hebben ook robot sets te huur!

De huurprijs van een set is 20% van de LEGO adviesprijs volgens Brickwatch (nieuwste sets) of Brickset (oudere sets). Mis je een set? Stuur Ellen gerust een berichtje voor de mogelijkheden. De lijst verandert regelmatig, en we voegen nog steeds nieuwe verhuursets toe. De regels voor verhuur vind je hieronder.

En zoek je nog een bouwboekje dan heeft LEGO de meeste boekjes hier online staan

Regels voor huur van sets bij de Bonte Bouwplaats

 1. Je kunt de sets op afspraak ophalen in Delft bij de Bonte Bouwplaats. In de regio Delft bezorgen we desgewenst ook aan huis.
 2. Gebruik de set en boekjes netjes, anderen willen hier ook nog plezier aan beleven. Dus niet bijten op stukjes graag 😉
 3. Bouw de set op een plek los van je eigen LEGO om te voorkomen dat stukjes door elkaar raken.
 4. Tip: Sorteer de LEGO blokjes op vorm of kleur. Gebruik bakjes en een dienblad.
 5. Mis je een stukje? En heb je goed gezocht? Geen paniek, neem dan even contact op dan regelen we dat. Let op: De stickers zijn al geplakt!
 6. Het is de bedoeling dat je zelf de set afbreekt en in de zelfde zakjes terugdoet. Alle minifiguurtjes en dieren graag in een apart dichtritszakje.
 7. Indien er onverhoopt geen boekje aanwezig is dan kan je deze hier downloaden via de site van LEGO.
 8. De huurprijs is 20% van de LEGO Adviesprijs voor 2 weken en betaal je vooraf met PIN of Tikkie. Bij oudere/zeer speciale sets kan dit percentage iets hoger zijn.
 9. Je kan de set 2 weken houden. Eerder terugbrengen mag altijd, langer houden kan in overleg. Verlenging voor 2 weken is 10% extra.
 10. is een set al verhuurd, stuur dan ook even een berichtje, dan kunnen we je op de wachtlijst zetten. Bij terugkomst van de set krijg je dan gelijk een berichtje.
 11. Veel bouwplezier!

Comments are closed.