"Dit was het allerleukste feestje van mijn hele leven" Quote van Joris (7) na afloop van zijn verjaarsfeestje.

Wij geven de voorkeur aan betalen per PIN.

De Bonte Bouwplaats is ook op Facebook, Twitter en Youtube te vinden.

LET OP: na een bezoekje aan De Bonte Bouwplaats willen de kinderen niet meer naar huis.

LEGO kinderfeestjes

Hieperdepiep HoeraIs je kind helemaal gek van LEGO? Vier dan zijn of haar verjaardag bij De Bonte Bouwplaats. Wij zetten een fantastisch LEGO feestje in elkaar. Zowel jongens als meiden van 4 tot 99+ beleven een geweldige verjaardag.

We also do parties in English!

Kinderfeestje

LEGO Bouw en Speel feestje
We gaan bouwen uit een boekje. Er zijn ruim 300 setjes, genoeg keuze dus, ook voor de meiden. Daarnaast is er voldoende losse LEGO om fantasierijke kinderen creatieve bouwsels te laten maken. En mee te spelen natuurlijk. Een 2-uurs Bouw en Speel feestje kost € 13,50 per kind.

WeDo feestje
Laat je bouwsel bewegen met je eigen geschreven computerprogramma in LEGO WeDo! Kinderen bouwen en programmeren in groepjes van 2 aan hun robotjes. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Een 2-uurs WeDo feestje kost € 15,- per kind. Er doen maximaal 14 kinderen tegelijk mee.

Mindstorms feest
Voor kinderen vanaf 9 jaar is er een speciale uitdaging: de Mindstorms Ev3 robot. Laat hem rijden, lachen of reageren met robotprogramma’s die je zelf op de computer maakt. Een 2-uurs Mindstorms feest kost € 17,50 per kind. Er doen maximaal 12 kinderen tegelijk mee.

Master Builder feestje
Voor ervaren bouwers die het liefst hun eigen fantasie creatie bouwen hebben we een Master Builder feestje. Met de eigen, goedgevulde bouwcollectie van Ellen worden dan de mooiste bouwwerken gemaakt. Daarvoor is natuurlijk wel wat extra tijd nodig! Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Een Master Builder feestje duurt 2,5 uur en kost € 17,50 per kind.

Minecraft feestje
Gek van Minecraft? Dan hebben we genoeg blokjes om een feest lang te bouwen aan je eigen LEGO Minecraft wereld. Steve zit al op jullie te wachten! Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Een Minecraft feestje duurt 2 uur en kost € 15,00 per kind.

Ninjago training

Feestje verlengen is mogelijk!
Een langer feestje is in overleg mogelijk. Per half uur extra betaal je € 2,50 per kind.

Eten en drinken
Natuurlijk krijgen de kinderen honger en dorst van al dat bouwen en spelen. Daarom versieren ze tussendoor een LEGO maxifiguur koek. Met limonade om de dorst te lessen. Dit zit standaard in de prijs inbegrepen. Je mag ook zelf een taart meenemen. Wij hebben dan bordjes, vorkjes, taartmes etc. Dan vervalt de LEGO koeken versieren.

Bij grote honger en dorst hebben we ook 2 broodjes knakworst met melk, fristi en chocomel. Het feestje duurt dan een half uurtje langer. Kosten zijn € 6,- per persoon. Kan ook in rundervariant voor € 6,50.

Groepsgrootte
Voor feestjes hanteren wij een minimum van 6 kinderen. Maximaal doen 15 kinderen op een feestje mee. Er is altijd maar één feestje tegelijkertijd.

Extra’s
Ter afsluiting van het feestje kunnen de kinderen een legofiguurtje of bouwwerkje kiezen uit onze bonte verzameling.

  • De kleine afscheidskadootjes kosten € 1,50 per stuk
  • De normale afscheidskadootjes zijn € 2,50
  • De grote afscheidskadootjes: LEGO minifiguurtjes uit de Minifiguurtjes series, sleutelhangers of speciale figuurtjes voor € 4,00.

Beschikbaarheid
Klik hier voor de beschikbare data.

Reserveren
Stuur ons een email met je datum en tijd van voorkeur, plus het soort feestje dat je wilt, je naam en telefoonnummer en natuurlijk de naam van de jarige. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vrijgezellenfeestje of verjaarsfeest voor volwassenen

Ook een vrijgezellenfeestje, familiefeest of een verjaarsfeest voor een volwassen fan van LEGO (AFOL) kan je prima bij ons vieren. Kom met de LEGO van nu of uit je jeugd spelen. Of ga robots programmeren. Er is veel mogelijk. Vraag hier gerust meer informatie aan.