"Dit was het allerleukste feestje van mijn hele leven" Quote van Joris (7) na afloop van zijn verjaarsfeestje.

Wij geven de voorkeur aan betalen per PIN.

De Bonte Bouwplaats is ook op Facebook, Twitter en Youtube te vinden.

LET OP: na een bezoekje aan De Bonte Bouwplaats willen de kinderen niet meer naar huis.

LEGO kinderfeestjes

Hieperdepiep Hoera

Het Coronavirus heeft ons land stevig in zijn greep. Ook wij ontkomen niet aan de gevolgen van het Coronavirus. We volgen natuurlijk de richtlijnen van het RIVM. Daarom bijven we tot 6 april gesloten. We nemen zo snel mogelijk contact op met iedereen die tot 6 april een feestje bij ons heeft geboekt.

Is je kind helemaal gek van LEGO? Vier dan zijn of haar verjaardag bij De Bonte Bouwplaats. Wij zetten een fantastisch LEGO feestje in elkaar. Zowel jongens als meiden van 5 tot 99+ beleven een geweldige verjaardag. We also do parties in English!

Algemeen

  • Feestjes duren 2,5 uur. Verlengen is mogelijk per half uur.
  • Het versieren en opeten van een LEGO Maxifiguur koek met limonade en een LEGO robot demonstratie is bij de prijs inbegrepen.
  • Groepsgrootte is minimaal 7 (betalende) kinderen. Maximum is afhankelijk van het soort feestje dat je kiest. Als je met minder dan 7 kinderen komt betaal je toch voor 7 kinderen.
  • Het aantal opgegeven kinderen kan je tot 3 dagen vóór het feestje wijzigen, daarna ligt dit aantal vast.
  • We organiseren de feestjes op onze nieuwe locatie aan het Oosteinde 183.
  • Gemakkelijk ter plekke betalen met Pin. We accepteren geen contant geld.

Beschikbaarheid en reserveren
Kijk eerst in de lijst beschikbare data of de datum die jullie willen nog vrij is. Vul vervolgens het aanvraagformulier in.

LEGO Bouw en Speel feestje
We laten onze creativiteit los met voldoende losse LEGO. En er staan bouwwerken in de kast om mee te spelen natuurlijk. Met spelletjes en robotdemonstratie is het een gezellige tijd. Een Bouw en Speel feestje kost € 18,00 per kind. Er doen maximaal 15 kinderen tegelijk mee.

LEGO WeDo feestje
Laat je bouwsel bewegen met je eigen geschreven computerprogramma in LEGO WeDo! Kinderen bouwen en programmeren in groepjes van 2 aan hun robotjes. Geschikt wanneer de jarige 7 jaar of ouder wordt. Dit feestje kost € 19,50 per kind. Er doen maximaal 12 kinderen tegelijk mee.

Mindstorms feest
Voor kinderen vanaf 9 jaar is er een speciale uitdaging: de Mindstorms Ev3 robot. Laat hem rijden, lachen of reageren met robotprogramma’s die je zelf op de computer maakt. Dit feestje kost € 19,50 per kind. Er doen maximaal 12 kinderen tegelijk mee.

Master Builder feestje
Voor bouwers die het liefst hun eigen fantasie creatie bouwen hebben we een Master Builder feestje. Grote kasten vol met LEGO zijn beschikbaar voor de mooiste bouwwerken. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Dit feestje kost € 19,50 per kind. Er doen maximaal 15 kinderen tegelijk mee.

Minecraft feestje
Gek van Minecraft? Dan hebben we genoeg blokjes om een feest lang te bouwen aan je eigen LEGO Minecraft wereld. Steve zit al op jullie te wachten! Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Dit feestje kost € 19,50 per kind. Er doen maximaal 15 kinderen tegelijk mee.

NIEUW: De Witte Stad
Bouw samen aan de Witte Stad. Op micro schaal bouwen de kinderen aan de mooiste architecturele hoogstandjes en futuristische modellen. Geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar. Dit feestje kost € 19,50 per kind. Er doen maximaal 15 kinderen tegelijk mee.

 

Ninjago training

Eten en drinken
Het versieren van een grote LEGO Koek met limonade of water zit standaard in de prijs inbegrepen. Eigen eten meenemen is helaas niet mogelijk, behalve in geval van allergieën.

Extra optie: Broodjes knakworst
Als extra optie maken we bij start of einde van het feestje per kind 2 broodjes Unox Knaks met Fristi of Chocomel. Kosten hiervan zijn € 5,- per kind. Het eten van de broodjes doen we dan in het eerste of laatste kwartiertje van het feestje!

Extra optie: afscheidskadootjes
Ter afsluiting van het feestje kunnen de kinderen een legofiguurtje of bouwwerkje kiezen uit onze bonte verzameling.

  • De kleine afscheidskadootjes: een mini bouwwerkje, zakje speciale onderdelen etc kosten € 2,00 per stuk
  • De normale afscheidskadootjes: zelf een minifiguurtje samenstellen, óf een van de exclusieve zakjes of kadootjes, zijn € 3,00 per stuk
  • De grote afscheidskadootjes: een verrassingszakje uit de Minifiguurtjes series, of sleutelhangers, polybags of exclusieve figuurtjes (bijvoorbeeld Star Wars, Super Helden etc) voor € 4,00 per stuk.

De samenstelling is wisselend en afhankelijk van de beschikbaarheid. Je kunt altijd ter plekke nog beslissen.

Extra optie: Verlengen feestje
Vind je 2,5 uur te kort voor een feestje dan kan je dit verlengen met een half uur. Kosten daarvoor zijn € 4,00 per persoon per half uur.

Beschikbaarheid en reserveren
Kijk eerst in de lijst beschikbare data of de datum die jullie willen nog niet geboekt is. Vul vervolgens het aanvraagformulier in.