"Dit was het allerleukste feestje van mijn hele leven" Quote van Joris (7) na afloop van zijn verjaarsfeestje.

Wij geven de voorkeur aan betalen per PIN.

De Bonte Bouwplaats is ook op Facebook, Twitter en Youtube te vinden.

LET OP: na een bezoekje aan De Bonte Bouwplaats willen de kinderen niet meer naar huis.

LEGO kinderfeestjes

Hieperdepiep HoeraIs je kind helemaal gek van LEGO? Vier dan zijn of haar verjaardag bij De Bonte Bouwplaats. Wij zetten een fantastisch LEGO feestje in elkaar. Zowel jongens als meiden van 5 tot 99+ beleven een geweldige verjaardag. We also do parties in English!

Algemeen

  • Alle feestjes duren standaard 2,5 uur. Verlengen is mogelijk met 30 minuten of meer.
  • Het feestje is inclusief het versieren en opeten van een LEGO Maxifiguur koek met limonade en een LEGO robot demonstratie
  • Groepsgrootte is minimaal 7 (betalende) kinderen. Maximum is afhankelijk van het soort feestje dat je kiest.
  • Het aantal opgegeven kinderen kan je tot 3 dagen vóór het feestje wijzigen.
  • We organiseren feestjes op onze nieuwe lokatie aan het Oosteinde 183.
  • Gemakkelijk ter plekke betalen met Pin of per Ideal via een Tikkie.

Beschikbaarheid en reserveren
Kijk eerst in de lijst beschikbare data of de datum die jullie willen nog niet geboekt is. Vul vervolgens het aanvraagformulier in.

LEGO Bouw en Speel feestje
We gaan bouwen uit een boekje. Er is genoeg keuze ook voor de meiden. Of bouw je eigen creaties met voldoende losse LEGO. En er staan bouwwerken in de kast om mee te spelen natuurlijk. Een Bouw en Speel feestje kost € 16.00 per kind. Er doen maximaal 15 kinderen tegelijk mee.

LEGO WeDo feestje
Laat je bouwsel bewegen met je eigen geschreven computerprogramma in LEGO WeDo! Kinderen bouwen en programmeren in groepjes van 2 aan hun robotjes. Geschikt wanneer de jarige 7 jaar of ouder wordt. Dit feestje kost € 17,50 per kind. Er doen maximaal 16 kinderen tegelijk mee.

Mindstorms feest
Voor kinderen vanaf 9 jaar is er een speciale uitdaging: de Mindstorms Ev3 robot. Laat hem rijden, lachen of reageren met robotprogramma’s die je zelf op de computer maakt. Dit feestje kost € 17,50 per kind. Er doen maximaal 12 kinderen tegelijk mee.

Master Builder feestje
Voor bouwers die het liefst hun eigen fantasie creatie bouwen hebben we een Master Builder feestje. Grote kasten vol met LEGO zijn beschikbaar voor de mooiste bouwwerken. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Dit feestje kost € 17,50 per kind. Er doen maximaal 15 kinderen tegelijk mee.

Minecraft feestje
Gek van Minecraft? Dan hebben we genoeg blokjes om een feest lang te bouwen aan je eigen LEGO Minecraft wereld. Steve zit al op jullie te wachten! Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Dit feestje kost € 17,50 per kind. Er doen maximaal 20 kinderen tegelijk mee.

Ninjago training

Eten en drinken
LEGO Koek versieren met limonade zit standaard in de prijs inbegrepen. Eigen eten meenemen is helaas niet mogelijk.

Extra’s
Ter afsluiting van het feestje kunnen de kinderen een legofiguurtje of bouwwerkje kiezen uit onze bonte verzameling. De samenstelling is wisselend afhankelijk van de beschikbaarheid. Je kunt altijd ter plekke nog kiezen.

  • De kleine afscheidskadootjes kosten € 1,50 per stuk
  • De normale afscheidskadootjes zijn € 2,50 per stuk
  • De grote afscheidskadootjes: LEGO minifiguurtjes uit de Minifiguurtjes series, sleutelhangers, polybags of speciale figuurtjes voor € 4,00 per stuk.

Beschikbaarheid en reserveren
Kijk eerst in de lijst beschikbare data of de datum die jullie willen nog niet geboekt is. Vul vervolgens het aanvraagformulier in.