"Dit was het allerleukste feestje van mijn hele leven" Quote van Joris (7) na afloop van zijn verjaarsfeestje.

Wij geven de voorkeur aan betalen per PIN.

De Bonte Bouwplaats is ook op Facebook, Twitter en Youtube te vinden.

LET OP: na een bezoekje aan De Bonte Bouwplaats willen de kinderen niet meer naar huis.

Coronaregels tijdens activiteiten

We hebben contact gehad met het RIVM in verband met het starten van onze activiteiten. Wij zijn erg blij dat we vanaf 25 mei weer kinderen mogen verwelkomen. Om te voldoen aan de voorgeschreven richtlijnen werken we tijdelijk met een aangepast programma. Ook ziet het er bij de Bonte Bouwplaats wellicht iets anders uit dan jullie gewend zijn, zodat er goede looproutes zijn.

Richtlijnen:

  • Er kunnen maximaal 10 personen meedoen met een activiteit. Minimale leeftijd van alle deelnemers is 5 jaar. Maximum leeftijd is 12 jaar, behalve bij Ouder en Kind workshops.
  • Kinderen tot 12 jaar hoeven onderling geen 1,5 meter afstand tot elkaar te houden, wel tot de anderen.
  • Iedereen boven de 12 jaar moeten onderling 1,5 meter afstand tot elkaar houden én tot de jongere kinderen die niet in hetzelfde huishouden zitten. Dat geldt ook voor de begeleider van de Bonte Bouwplaats.
  • Verzoek is om zoveel mogelijk thuis alvast naar het toilet te gaan en uitgebreid de handen te wassen voor zowel de volwassenen als de kinderen.
  • Bij binnenkomst en vertrek gebruikt iedereen de desinfectiegel/spray.
  • Kinderen en ouders komen niet naar de activiteit wanneer zij zelf verkoudheidsklachten hebben, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, of verhoging tot 38 graden Celsius, of wanneer een gezinslid klachten met koorts (vanaf 38 graden Celsius) en/of benauwdheid heeft.
  • Wij zorgen ervoor dat iedereen op gepaste afstand kan bouwen. Groepsbouw activiteiten kunnen alleen samen met anderen uit het zelfde huishouden.