"Dit was het allerleukste feestje van mijn hele leven" Quote van Joris (7) na afloop van zijn verjaarsfeestje.

Wij geven de voorkeur aan betalen per PIN.

De Bonte Bouwplaats is ook op Facebook, Twitter en Youtube te vinden.

LET OP: na een bezoekje aan De Bonte Bouwplaats willen de kinderen niet meer naar huis.

Beschikbare data voor feestjes

Het Coronavirus heeft ons land stevig in zijn greep. Gelukkig gaan we vanaf 1 juni weer feestjes organiseren. We houden ons daarbij aan de speciale richtlijnen die in overleg met het RIVM zijn opgesteld. We nemen zo snel mogelijk contact op met iedereen die tot die tijd een feestje bij ons heeft geboekt om een nieuwe datum te kiezen of de huidige datum te bevestigen.

Onderstaande lijst is niet altijd up to date. Als de gewenste datum niet meer beschikbaar is nemen we zsm contact op voor een alternatief. Soms komt onze mail in de spam terecht. Kijk ook even daar als het te lang duurt.

Algemeen

  • Alle feestjes duren 2 uur en vinden plaats op onze locatie aan het Oosteinde 183 in Delft. Hier zijn twee verschillende ruimtes voor een LEGO feest.
  • Omdat aardig wat kinderen nog een feestje moeten inhalen zijn de kinderfeestjes in deze Coronatijd te boeken op alle dagen van de week in de ochtend of in de middag.
  • De begintijd van de ochtend feestjes is 10:00 uur. Middagtijd in het weekend is 14:00 uur. Een middagfeestje doordeweeks kan later starten als dat qua schooltijd beter uitkomt.
  • Als een datum niet (meer) beschikbaar is dan staat deze niet meer in de lijst.
  • Gebruik voor een datum verder in de tijd ook het aanvraagformulier.
  • Een feestje is pas definitief als deze door ons bevestigd is! Check je spambox om te kijken of onze mails niet per ongeluk daar terecht komen. Je kan altijd even bellen of appen als je na een paar dagen nog geen reactie hebt gekregen.

Lijst met beschikbare data:

De lijst volgt zo snel mogelijk, we gaan eerst de bestaande reserveringen contacten! Stuur gerust een aanvraag met je wensdata in..

Terug naar feestjes pagina
Naar aanvraagformulier feestjes