"Dit was het allerleukste feestje van mijn hele leven" Quote van Joris (7) na afloop van zijn verjaarsfeestje.

Wij geven de voorkeur aan betalen per PIN.

De Bonte Bouwplaats is ook op Facebook, Twitter en Youtube te vinden.

LET OP: na een bezoekje aan De Bonte Bouwplaats willen de kinderen niet meer naar huis.

Over ons

Ellen
De meeste activiteiten van De Bonte Bouwplaats worden bedacht en begeleid door Ellen Pennings. Zij is helemaal gek van LEGO én computers. Ze organiseert LEGO feestjes voor alle gelegenheden, maar ook workshops voor bijvoorbeeld scholen, naschoolse opvang of andere groepen, en cursussen waar je je als individu voor kan inschrijven. Dit alles doet ze sinds 2012 in haar eigen bouwplaats met ruim een miljoen LEGO blokjes of op locatie.

Ellen is moeder van een dochter en LEGO fan van het eerste uur. Samen met haar dochter bedacht zij de meest fantastische creaties en heeft van LEGO haar werk gemaakt. Haar passie ligt in het ontwerpen van gebouwen. Maar ook alledaagse dingen ontkomen niet aan haar bouwdrift. Ze kan erg genieten van het bedenken van activiteiten voor bijvoorbeeld een kinderfeestje op maat, of een LEGO manier om een concept aan kinderen uit te leggen.

Als ondernemer is ze nu al weer aardig wat jaren actief, daarvoor heeft ze o.a. 10 jaar als ICT-er gewerkt. Ook was zij jaren als jurylid bij de First LEGO League in Delft actief. Als lid van de technische jury beoordeelde zij de technische kwaliteiten van de teams.

Onze activiteiten worden door steeds meer kinderen, volwassenen en organisaties gewaardeerd. Daarom krijgt ze hulp van een wisselende groep mensen waaronder:

Mireille
Werken met kinderen zit bij Mireille Marivoet al van jongs af aan in het bloed. Eerst als begeleider op speelpleinen en op kampen, als jeugdtrainster, in de jeugdbeweging, later als juf en verantwoordelijke van een buitenschoolse kinderopvang, en in de vrije tijd als vrijwilligster op school.
Én natuurlijk als moeder van twee actieve kinderen.
Met twee kinderen in huis groeide de LEGO collectie gestaag aan. Een creatieve dochter en een fantasierijke zoon zorgden voor de meest fantastische bouwwerken, waar mama Mireille gaandeweg steeds jaloerser op werd… Tijd voor een eigen LEGO collectie, die met heel veel plezier en enthousiasme ter beschikking wordt gesteld van heel bouwgraag Vlaanderen. Want wat is er nu leuker dan spelen en bouwen mét kinderen (en volwassenen) met het léukste speelgoed van de wereld?
Mireille is verantwoordelijk voor De Bonte Bouwplaats Mechelen. Ze werkt de workshops en feestjes uit en zorgt voor nieuwe ideeën, inspiratie en toffe activiteiten, én natuurlijk ook voor een superleuke LEGO collectie. Zij zorgt er voor dat elk feest en iedere workshop een onvergetelijke ervaring wordt.

Vanessa
Vanessa heeft een achtergrond in de kinderopvang en is Kindercoach. Zij begeleidt feestjes en bouwactiviteiten. Ondertussen bouwt ze ook aan haar eigen bedrijf HeppieNezz.