"Dit was het allerleukste feestje van mijn hele leven" Quote van Joris (7) na afloop van zijn verjaarsfeestje.

Wij geven de voorkeur aan betalen per PIN.

De Bonte Bouwplaats is ook op Facebook en Twitter te vinden.

Disclaimer: De directie stelt zich niet aansprakelijk voor het feit dat na een bezoekje aan De Bonte Bouwplaats de kinderen niet meer naar huis willen.

Wie zijn we

Ellen
De activiteiten van De Bonte Bouwplaats worden bedacht en begeleid door Ellen Pennings. Zij is helemaal gek van LEGO én computers. Ze organiseert LEGO feestjes voor alle gelegenheden, maar ook workshops voor bijvoorbeeld scholen, naschoolse opvang of andere groepen, en cursussen waar je je als individu voor kan inschrijven. Dit alles doet ze sinds 2012 in haar eigen bouwplaats met ruim een kwart miljoen LEGO blokjes of op locatie.

Ellen is moeder van een dochter van dertien en LEGO fan van het eerste uur. Samen met haar dochter bedenkt zij de meest fantastische creaties. Haar passie ligt in het ontwerpen van gebouwen. Maar ook allerdaagse dingen ontkomen niet aan haar bouwdrift. Ze kan erg genieten van het bedenken van activiteiten voor bijvoorbeeld een kinderfeestje op maat, of een LEGO manier om iets aan kinderen uit te leggen. Als ondernemer is ze nu al weer aardig wat jaren actief, daarvoor heeft ze o.a. 10 jaar als IT-er gewerkt. Ook was zij een aantal jaren jurylid bij de First Lego League in Delft. Als lid van de technische jury beoordeelde zij de technische kwaliteiten van de teams.

De activiteiten van de Bonte Bouwplaats worden door steeds meer volwassenen en vooral kinderen gewaardeerd. Daarom krijgt ze hulp van een wisselende groep mensen waaronder:

Myriam
In het gezin van Myriam is iedereen gek van LEGO. Als ondernemer denk zij ook graag mee met Ellen over de groei van het bedrijf. En je kunt haar ook tegenkomen op activiteiten.

Janneke

Robin

Jet
In de eerste periode van de Bonte Bouwplaats heeft Jet veel activiteiten mede begeleid. En hoewel Jet alle LEGO blokjes een warm hart toedraagt, is zij sinds kort weer haar eigen weg gegaan. Ze gaat met GameMaker en Mediawijsheid en natuurkunde bijlessen aan de slag. En misschien dat ze zelfs nog hier en daar een Mindstorms activiteitje oppakt.. Kijk dus niet vreemd op als je haar toch nog eens tegenkomt bij de Bonte Bouwplaats!