"Dit was het allerleukste feestje van mijn hele leven" Quote van Joris (7) na afloop van zijn verjaarsfeestje.

Op zoek naar studiedag opvang voor je kind(eren)? Ook daarvoor kan je bij De Bonte Bouwplaats terecht.

De Bonte Bouwplaats is ook op Facebook te vinden.

Wie zijn we

De activiteiten van De Bonte Bouwplaats worden bedacht en begeleid door Ellen en Jet.
Zij zijn helemaal gek van LEGO én computers. Samen organiseren ze LEGO feestjes voor alle gelegenheden, maar ook workshops voor bijvoorbeeld scholen, naschoolse opvang of andere groepen, en cursussen waar je je als individu voor kan inschrijven. Dit alles doen ze in hun eigen bouwplaats of op locatie.

Ellen
Ellen is moeder van een dochter van twaalf en LEGO fan van het eerste uur. Samen met haar dochter bedenkt zij de meest fantastische creaties. Haar passie ligt in het ontwerpen van gebouwen. Maar ook allerdaagse dingen ontkomen niet aan haar bouwdrift. Ze kan erg genieten van het bedenken van activiteiten voor bijvoorbeeld een kinderfeestje op maat.
Als onderneemster is ze nu al weer aardig wat jaren actief, daarvoor heeft ze o.a. 10 jaar als IT-er gewerkt. Ook was zij een aantal jaren jurylid bij de First Lego League in Delft. Als lid van de technische jury beoordeelde zij de technische kwaliteiten van de teams.

Jet
Jet is moeder van twee jongens van twaalf en veertien en al bijna 20 jaar actief als IT-er. Na haar opleiding Electrotechniek aan de TU Delft heeft Jet gewerkt bij een softwarehuis, een IT consultancy bedrijf en verschillende overheidsinstanties. Jet heeft veel ervaring in het begeleiden van kinderen die zich spelenderwijs ontwikkelen in hun technische vaardigheden. Ze geeft al een aantal jaren workshops (o.a. voor Brede School Delft) die de verbinding leggen tussen LEGO en computers en computers en kinderen.